Doftpinnar

Sthlm Fragrance Supplier doftpinnar är tillverkade med omsorg för både miljö, kropp och knopp samt all tillverkning sker för hand i Sverige och inte i fabriker. Kollektionen av doftpinnar håller den högsta standard både inom doftkvalitén och hållbarhet. Doftpinnarna är baserad på olja från soyabönan som innehåller endast naturliga råvaror, det är vegetabiliskt från naturen och fri från alkohol och tillsatser och andra kemikalier . Basen till doftpinnarna är biologisk nedbrytbar. En grön och miljövänlig produktion och givetvis 100 % vegansk. 

Doftpinnarna är gjorda av kvalitativ fiber vilket genererar bästa möjliga absorbering av doften med långvarig spridning. Våra behållare och emballage går att återvinna eller återanvända.

Parfymoljorna som används är samma parfymoljor som finns i 10 ml flaskor och är producerade i dofternas mecka Grasse / frankrike och håller hög kvalitet. Den exklusiva doften känns igen i hela serien. Alla dofter i sortimentet är noggrant framtagna för att vi ska kunna erbjuda en doft för varje rum, miljö och säsong. Med denna kollektionen bjuder varumärket på det bästa av Svensk produktion i Franska dofter i en exklusiv design som speglar "som på hotell, fast hemma"