Doftljus

Doftljusen erbjuder unika dofter som skapar det perfekta First Impression, både till hemmet och till företaget. Sthlm Fragrance supplier doftljus är tillverkade med omsorg för både miljö och kropp och all tillverkning sker för hand i Sverige och inte i fabriker. Kollektionen av  doftljus håller den högsta standard både inom doftkvalitén och brinntid.

Vårt soyavax innehåller endast naturliga råvaror, det är vegetabiliskt från naturen och fri från paraffin , utan tillsatser och andra kemikalier i en grön och miljövänlig produktion. Naturliga ljus brinner med en klar låga och sotar inte. Våra behållare och emballage går att återvinna eller återanvända.

Parfymoljorna som används i doftljusen är samma parfymoljor som finns i 10 ml flaskor och är producerade i dofternas mecka Grasse / frankrike och håller hög kvalitet. Den exklusiva doften känns igen i hela serien. Alla dofter i sortimentet är noggrant framtagna för att vi ska kunna erbjuda en doft för varje rum, miljö och säsong. Det tillhörande vackra guldlocket passar utmärkt att ställa doftljuset på under användning och för att skydda doftljuset när det är släckt från damm och för att behålla doften.

Med denna kollektionen bjuder varumärket på det bästa av Svensk produktion i Franska dofter i en exklusiv design som speglar "som på hotell, fast hemma".