Kläder 8848 Altitude & South West

Enligt South West utvecklas branschen snabbt – och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra. I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna. South West har ett fokus på kläder för människor med en aktiv livsstil. Det ska vara kläder som det känns bra att röra sig i, gärna lite sportiga. I sortimentet finns också gott om funktionsplagg som är gjorda särskilt för motion och träning.

Vårt mål är att erbjuda kläder man gillar att bära – för att det är snyggt, praktiskt och välsytt. Men också för att South West driver frågor om vad som är sunt och riktigt ifråga om material och tillverkning. Vi gör en allvarlig satsning på vår kollektion Sustainable Choice. Den ska växa. Vi lägger till nya plagg hela tiden. South West 2020 är ett sortiment vi är stolta över. Det är resultatet av ett målmedvetet arbete, men också av dialogen med våra återförsäljare och – inte minst – våra slutkunder.

8848 Altitude grundades år 1990, efter att ha fått uppdraget att utveckla kläderna till den första lyckade svenska expeditionen till Mount Everests topp – på 8848 meters höjd och som alla förstår kommer namnet från den expeditionen. Sedan dess har 8848 Altitude fortsatt utveckla funktionella och innovativa skidkläder som är trendiga, smarta och kul att använda.

Genom att göra högkvalitativa friluftskläder tillgängliga för alla, vill 8848 Altitude inspirera människor att uppleva äventyret i naturen tillsammans, året runt. Sprunget ur kärleken för berget och de tre kategorierna SKI, BIKE och HIKE siktar 8848 Altitude på att överträffa förväntningarna hos såväl den dedikerade äventyraren, som den aktiva familjen.


Önskar ni reklamtryck så kan vi ordna detta genom ett tätt samarbete med ett bra tryckeri. De kan dessutom trycka i små som stora volymer och med små volymer räknar vid med ett exemplar till hundratals. 

Önskar du som företagare en större volym än 3 plagg? I båda avseendena mailar ni:

mikael@kbt-coacherna.se