Arbetskläder från Smila

Smila är en helhet av olika hjärtesaker som skapar den unika Smilakänslan. Tillsammans gör det dina arbetskläder från Smila mer moderna med bra passform, rätt material för uppgiften med möjligheten att välja den ekologiska linjen idag och i morgon.

Mode

Alla vill vara snyggt klädda även på jobbet! Vi har arbetat med Mode sedan 1970-talet så det finns i våra ”ådror”. Känslan för små detaljer som ger det lilla extra. En liten tvist som gör skillnad och som vi hoppas att du ska uppskatta. En koordination mellan olika modeller där du finner ett par byxor som blir ännu bättre, ännu snyggare med den perfekta överdelen.

Komfort

Lika viktigt är att passformen känns bra och stödjer dig i arbetet varje timma hela arbetspasset. Vår passform är lite tightare och sitter närmare kroppen. Den följer med i varje rörelse på ett bekvämt sätt.

Slitstyrka

Våra plagg ska kunna användas ofta och i tuffa situationer. De ska kunna tvättas i höga grader om och om igen. Allt för att möta kraven för hygien och lång livslängd. Vi använder bara material som klarar detta och så lägger vi lite extra omsorg i sömnaden för ett 100% resultat.

Ekologiskt

Vi strävar efter att sätt miljön i fokus. Vi har en certifierad kollektion enligt GOTS som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. Certifieringen som vi är ensamma om inom arbetskläder för vård och hälsa. Godkännandet gäller även arbetsmiljö och Ökotex 100. Ren och snygg på alla sätt!


Önskar ni reklamtryck så kan vi ordna detta genom ett tätt samarbete med ett bra tryckeri. De kan dessutom trycka i små som stora volymer och med små volymer räknar vid med ett exemplar till hundratals. 

Önskar du som företagare en större volym än 3 jackor? I båda avseendena mailar ni:

mikael@kbt-coacherna.se